Pagina's

maandag 16 april 2012

Mijn eigen blog!

Spannend! Mijn eigen blog! Ik kan een computer gebruiken maar ben geen kenner. Ik ben nog volop aan het uitzoeken hoe alles in zijn werk gaat, waar ik wat kan wijzigen, hoe ik het wil. Het is best mogelijk dat hij er morgen of volgende week weer helemaal anders uitziet.
Onze dochter Charlotte is 13 en al zeer gedreven in het ontwerpen van websites (man, man, onvoorstelbaar hoe zij er mee speelt). Zij vond dat ik moest gaan voor felle, pittige kleuren.
Ok, maar zal ik dit volgende week al niet beu zijn?
Pieter (10 jaar) vindt hem ok.
Mijn liefste schat heeft de blog nog niet gezien. Hij kan heel goed spelen met kleur en schikking dus zijn advies is voor mij nog heel belangrijk!
Maar ondertussen staat de blog online en kan iedereen meelezen!

Na een weekend met Van Katoen en het Stoffenspektakel heb ik hier een hele stapel stofjes liggen om veel moois van te maken: bij Van Katoen kocht ik een stofje voor een rok, roze flog om een body of t-shirtje voor een verwacht babytje op te fleuren, paspels in verschillende kleuren (en nadien bedacht ik dat ik beter nog meer kleuren had gekocht) en bolletjes katoen om een grannysquare sprei van te maken.
Op het Stoffenspektakel koos dochterlief toile cirée om dumplings van te maken en koos ik voor mezelf ook nog een mooie uit. We zien nog wel wat we ermee doen.
Voor beide kinderen kocht ik een zware katoenen stof (soort gordijnenstof) met coole prints op om een zak van te maken.
Voor mezelf liet ik me helemaal gaan aan een klein kraampje waar ze allerlei kleuren 'geklede' stof verkochten voor maar 2 euro/meter. Over de kwaliteit zullen we niet te ver uitbreiden maar dat kun je toch niet laten liggen! Binnenkort hoop ik rond te kunnen lopen in een rode, blauwe of zwarte broek of een groene rok. Uiteraard met bijpassende paspels!
Hopelijk kan ik hier binnenkort pronken met mijn maaksels!

1 opmerking:

  1. Kei tof! ik ben benieuwd naar je komende creaties en gluur alvast mee ;-)
    K x

    BeantwoordenVerwijderen